mil1948 Jaka może być przyczyna tego że kamera cofania włącza mi się jakieś 5 sekund po wbiciu biegu wstecznego a nie od razu ?
Mikescotland mil1948 masz 360 kamery? Wszystkie podłączone? Tak się dzieje jeśli nie wszystkie kamery działają / są podłączone.
mil1948 @"Mikescotland"#p2 Mikescotland mam na razie podłączone tylko przód i tył. Czyli jak będę miał wszystkie to wtedy będzie działać wszystko tak ? Jak kalibrowaliście kamery 360 ? Bo na polskiej stronie na razie nie są dostępne maty ?
Mikescotland mil1948 tak. Ja też zgłupiałem jak podłączyłem jedna tylko. Po prostu podłączyłem wszystkie na krótkich kablach i mieszkały chwilę w schowku. Startują w ułamku sekundy.
mil1948 Mikescotland a miałeś coś takiego że wciskając przycisk climate nie włączał się panel klimatyzacji, inne przyciski wyzwalają ten panel wiatrak, zmiana temp, nawiewy itd ale climate nie działa i zastanawiam się czy problem jest w przycisku czy co
mil1948 Jest może jakaś grupa na messenger, WhatsApp, Facebook ? Z osobami które kupiły kamery dudu ? Tylko z osobami z Polski bo tutaj jakoś ciężko mi się odnaleźć jak wszystko muszę tłumaczyć
Mikescotland mil1948 w moim nie mam klimy podpiętej bo jest manualna, więc tu ci nie pomogę. Na telegramie jest grupa polska. https://t.me/duduauto (nie znoszę telegramu)