Mikescotland .Radio już po gwarancji , bo co chwila wychodziły aktualizacje , więc sądziłem ,że naprawią te błędy i tak upłynął czas na naprawę. Wysyłanie sprzętu do Chin na naprawę to około 170 zł, to mija się z celem. Napisałem do sprzedawcy {PROJACK} zobaczymy, co z tym dalej, może miał jakieś zwroty tego radia, bo ono od nowości miało problemy, tyle ,że przespałem możliwość zwrotu lub naprawy. Dopiero teraz jest możliwość ,żeby to AI przeanalizowała logi, no i jak mi przeanalizowała to wyszło ,ze to nie problem oprogramowania tylko prawdopodobnie wadliwej pamięci, chociaż jak zresetuję radio, to ono przez chwilę działa poprawnie dopiero z czasem'' zbiera'' błędy i wywala resety systemu.
Ja też w wolnej chwili mam zamiar umieścić na YT jakiś zbiór filmików i zdjęć z tego jak tragicznie to radio działa. Nie będę robił z tego gó...burzy , ale jako ostrzeżenie przed kupnem tego modelu, lub w przypadku problemów z tym radiem natychmiastowa naprawa lub zwrot, ja niepotrzebnie czekałem i to był mój błąd.