DUDUOS 3.6 BETA 5
Can't put the app for android auto/carplay like PiP 1-2-3 app or like navigation app,
DUDUOS 3.6 Beta5: Fine-Tuned Performance and Enhanced Stability 250430
@YAOXILONG pls fix Bluetooth for dudu4. Ver Bluetooth only 2x/3x. Pls up to 4+ or show me how to up it to 4+. All my device is Bluetooth 4+, số now I can't connect with my head. I just setup dudu 3.6 beta5
Please add the next update info vehicle for Opel mokka x 2016 2017
- Edited
Sometimes when you change navigation app for dual pip the previous app still runs in the background (speed alert beeps), you need to restart the head unit to close the other app as the previous app doesn't appear on recently opened task and cleaning memory doesn't seem to close it eigher.
Getting bad car link audio skipping connected to a pixel 9 over wifi. Maybe every 10 seconds for 1 second
- Edited
Po aktualizacji przestała mi działać kamera cofania. W momencie wbicia biegu wstecznego mam czarny ekran i zielony napis Brak sygnału.
Kamilelvis Sprawdziłeś czy czasem coś ci się nie zmieniło w ustawieniach, albo czy czasem przypadkiem zbieg okoliczności coś z kablami albo kamerą.
Kamilelvis a spróbuj w ustawieniach kamery zajrzeć czy masz zaznaczoną opcję "Akcesoryjna kamera cofania" i sprawdź jak ustawiona AVHD czy TVI? Raz coś kombinowałem i też chwilę kamery nie było
Still not there
Slavus właśnie nic nie zmieniałem. Dzisiaj rano jak odpaliłem auto to działało. Niestety są większe zakłócenia na ekranie niż wcześniej. Nie mam pojęcia co jest przyczyną że nie działała a dzisiaj sama z siebie działa
Kamilelvis miałem podobnie na poprzedniej wersji zdaje się i też mam podobnie z zakłóceniami. Czasem jak pierwszy raz wrzucę wsteczny, obraz jest prawie czarno-biały i za chwilę nabiera kolorów. Na 3.5 nie było takich problemów.
kolarov I recently replaced the car battery, and the voltage doesn’t drop below 12.6 volts overnight. So it’s definitely not because of the battery. DUDUAUTO How can I fix this?